Πρόσβαση

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Για να οδηγηθούμε στο σημείο εκκίνησης του αγώνα επιλέγουμε την Εθν. οδό Λευκίμμης.
Οι Μπενίτσες όπου και θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση των 17χλμ και 45χλμ βρίσκεται στο 10χλμ. Εθν.Λευκίμμης, έξω από την πόλη της Κέρκυρας. Η Εθν.Λευκίμμης ξεκινάει από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας.
Στο 5χλμ. Εθν.Λευκίμμης, στην περιοχή Βρυώνη, συναντάμε διασταύρωση, σε αυτό το σημείο στρίβουμε αριστερά.
Η διαδρομή που ακολουθούμε από το 5χλμ. και έπειτα είναι παραλιακή μέχρι και που φτάνουμε στο χώρο στάθμευσης των οχημάτων των συμμετεχόντων στον αγώνα και στην απέναντι πλευρά του δρόμου είναι ο χώρος εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα.
Οι αθλητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το τράνσφερ της οργάνωσης για να μεταβούν από τον τερματισμό στην εκκίνηση πριν τον αγώνα όπου ξεκινά από το ξενοδοχείο Ακτή Μεσογγή μια ώρα πριν την εκκίνηση. Το σημείο τερματισμού βρίσκεται στο ξενοδοχείο Ακτή Μεσογγη στο χωριό Μεσσογγή 5χλμ μετά τις Μπενίτσες.
Επίσης για τους αθλητές όπου θα χρησιμοποιήσουν καράβι προτείνετε εκτός από το πορθμείο Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα με χρόνο μετάβασης περίπου μια ώρα λιγότερο και χαμηλότερο κόστος ναύλων το λιμάνι Λευκίμμης που απέχει από τον τερματισμό περίπου 7χλμ άρα μειώνεται ο χρόνος ταξιδιού κατά το ήμισυ.
Μια ώρα στο καράβι και 20 λεπτά οδικώς από το λιμάνι της Λευκίμμης .
Ενώ από το πορθμείο Κέρκυρας 2.00 ώρες στο καράβι και 1 ώρα οδικώς από το λιμάνι της Κέρκυρας.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ
Σας υπενθυμίζουμε ότι προς διευκόλυνση των μετακινήσεων των αθλητών θα παρέχουμε την μεταφορά προς την εκκίνηση του αγώνα των 104 χλμ από το ξενοδοχείο Ακτή Μεσογγή προς την εκκίνηση στον Υψο στις 14/4 στις 17:30 με ενδιάμεση στάση στην πόλη στις 18:15 στο κέντρο (πλατεία Σαρόκο έξω από το supermarket MARKATO).
Επίσης θα γίνει μεταφορά των αθλητών του αγώνα των 45 χλμ από το ξενοδοχείο Ακτή Μεσογγή προς την εκκίνηση στις Μπενίτσες την Κυριακή στις 07:00 πμ.
Καθώς και θα γίνει μεταφορά των αθλητών του αγώνα των 17 χλμ από το ξενοδοχείο Ακτή Μεσογγή προς την εκκίνηση στις Μπενίτσες την Κυριακή στις 09:00 πμ.
Η μεταφορά ισχύει για όλους τους αθλητές ανεξάρτητα από το αν διαμένουν στο ξενοδοχείο.

Free WordPress Themes, Free Android Games